Äntligen är sommaren över! Dags att fixa och bona om inomhus!

Givetvis är det vemodigt att sommaren tar slut, men varje årstid har som man säger sin charm. Alla känner vi säkert när hösten närmar sig att man blir tröttare, helst vill spendera kvällarna framför tvn med en större mängd mat?

För att inte falla i den fällan rekommenderar vi att man helt enkelt flyttar in projekten inomhus och håller tempot uppe! Starta en renovering helt enkelt. Att fräscha upp hemmet behöver inte vara dyrt om man gör det själv, även om det såklart finns vissa saker som man helst ska anlita hantverkare för. En badrumsrenovering stockholm till exempel är ett sånt område där man helst ska anlita fackmän för att inte riskera att försäkringarna inte täcker vid eventuella fel, medans en sån sak som att måla om eller riva en vägg är fullt möjligt att utföra själv.

Vårt första tips blir alltså: Passa på att måla om hemma! Spackel, färg och tapeter är inte allt för svårt att hantera, men tycker du det är svårt kan du alltid anlita en målare nacka för att utföra uppdraget. Fördelen med proffs är att man vet vad man får, och eventuella slarvfel hålls nere.

Ett måleri stockholm har fördelen att man i princip alltid har erfaren personal som vet hur man angriper olika problem på rätt sätt. behöver tapeten rivas, eller kan man använda spärrgrund? Vilken maskeringstejp funkar bäst? bredspackla är tungt, men går lätt när man är van.

Tips nummer två:

En takläggare kan göra mycket, och det handlar inte alltid om att lägga tak utomhus; ett nytt innertak höjer intrycket av hela ditt hem och är något du kan göra själv, passa på att byta taklister, måla och kanske montera stuckaturer för det där fulländade resultatet!

Tips nummer 3:
Detta kanske inte är något du kan göra själv, men anlita en duktig hantverkare för golvslipning stockholm för att fräscha till dina parkettgolv. I den värld vi lever i måste vi ta tillvara mer på materialet & naturen, så att slipa sitt parkettgolv istället för att lägga nytt värnar om både plånboken och vår framtid.

Sista tipset:

Efter att all renovering är färdig vill du troligtvis återgå till tvtittandet och okynnesätandet? Anlita en städfirma stockholm för att ta hand om allt byggstök så slipper du lägga energi på en så tråkig uppgift som att städa.