Nytt märke med nya smaker på snusmarknaden

Utvecklingen har tagit fram nikotinpåsar som ett led i snusets evolution och är ett intressant alternativ för dom som tycker att vanlig snus med tobak är för skarp.
Smaken av tobak är rätt så dominerande och tar lätt över andra smaker så därför är det ganska begränsat när det gäller vanlig snus om vilka smaker som det finns att välja mellan.
Nikotinpåsar är neutrala i smaken och har en större möjlighet att smaksättas med annorlunda smaker som inte är så starka som annars skulle döljas av tobakssmak.
77 är ett märke från Polen och är det första tobaksfria snuset som tillverkas där. Samtliga nya smaker har en styrka på 20 mg/g och innehåller 20 st prillor som räknas till storleken slim.
Prillorna är all-white vilket innebär att dom är torra direkt ur burken samt kritvita. Denna typen av snus rinner mindre än vanlig snus och kan behövas fuktas lite innan all smak träder fram.

77 black currant – Mogna svarta vinbär mättade med sötsur juice som är en utmärkt smak för dom som är trötta på klassisk mintsmak och som vill ha någon slags omväxling.

77 peach & mintSaftiga persikor som kommer med en fulländad smak av sommarens efterrätter som man har väldigt svårt att motstå. Saftiga och Ljusa persikor med fruktkött som skimrar av alla nyanser av soliga sommardagar.

77 strawberry – Smaken och lukten från solmogna jordgubbar, nyplockade direkt från trädgården.