Lustiga situationer man upplever som snusare

Alla som snusar eller någon gång har snusat kommer känna igen sig i dessa lustiga situationer som uppstår i en snusares liv.

När man behöver lägga ut sin prilla på torkning ovanpå locket och folk tittar på en som man precis begått det grövsta brottet i historian. Antagligen tror folk att man precis har tagit ut snus stockholm ur munnen och lagt det där istället för att slänga det. Så blickarna är helt klart befogade.

När man somnar med sitt snusköp i munnen och vaknar upp till en permanent fläck på kudden. Jag tror att nästan alla snusare kan känna igen sig i denna situationen. Man vaknar till på morgonen och den första tanken som uppstår är ”jag behöver en snus”, man lägger in snusprillan i munnen och råkar somna. När man väl vaknar vaknar man upp med en brännande känsla i halsen, en blöt kudde och lite smått skamsen.

Nästa lustiga situation jag tror att många kan känna igen sig i är paniken som uppstår när man tar den sista prillan och upptäcker att man måste köpa snus direkt, men klockan är långt efter alla butiker har stängt.
Är jag ensam om att använda en redan använd prilla tills jag kommer över nytt snus? Snälla säg att jag inte är ensam om detta!

Nästa scenario är där man är på toaletten och inte vill slänga snusprillan i den öppna soptunnan, utan bestämmer sig för att spola ner den i toan. Är det någon annan som känner igen känslan när man har spolat fyra gånger och den lilla rackaren fortfarande ligger kvar och snurrar i vattnet? Och ännu värre är det när du befinner dig hos de blivande svärföräldrarna.

Ja, de roliga och pinsamma situationerna som kan uppstå för en snusare är många, men trots detta är det värt allt i slutänden.