Varför man väljer tobaksfritt snus.

Alla som snusar känner igen problemet att snusen rinner men nu har jag kommit på det. Man börjar helt enkelt att snusa tobaksfri snus eller white pouches som det med brukar kallas. Jag upplever att dom sorterna är lite roligare och har mer spännande smaker. Som tillexempel YOYO Havana Mojito som smakar mintig syrlig lime vilket påminner om en sommardag.
Jag brukar variera mig i smakerna och har alltid minst 3 olika sorter hemma.
Det är riktigt kul att prova nya smaker och senaste nyheten var 77 Peach & Mint som smakade riktigt gott med persika där mintsmaken gjorde upplevelsen fräsch. Jag slutade med vanlig snus som innehåller tobak för att jag var trött på den tråkiga färgen som tobaken färgade av sig med.
Känns faktiskt lite nyttigare med tobaksfritt och det smakar mycket bättre.
Min favorit än så länge är Blow Icy Green som smakar skog och passar väldigt bra när jag är ute och vandrar i skogen. Superslim är det formatet jag gillar bäst eftersom det är så långsmalt och sitter bäst under överläppen.
En annan fördel med superslim är att den rinner inte lika lätt och går att ha inne mycket längre. En timme med superslim snus är inga problem en vanlig måndag.