Att utföra skönhetsoperation på klinik

Klinik Estetik i Stockholm är en skönhetsklinik som fokuserar på medicinsk expertis och engagerar sig fullt ut i varje kund. För dem är det viktigt att du känner dig både nöjd och trygg, oavsett vilken behandling eller vilket ingrepp du ska göra. Detta gäller från konsultation till sista återbesöket. Kanske går du i tankarna att förändra något gällande ditt utseende? Oavsett vad det är vill vi rekommendera Klinik Estetik för en trygg och pålitlig klinik i Stockholm. I det här inlägget tänkte vi berätta lite om de vanligaste operationerna och behandlingarna som går att göra på kliniken idag:

  • Botox Stockholm – Som du kanske vet (eller inte vet) är botox ett välbeprövat muskelavslappnande medel som även är godkänt som läkemedel. Det kan användas vid behandling av till exempel huvudvärk eller svettningar, men mer känt kanske som en estetisk behandling för att behandla rynkor i veck i t.ex. pannan. Botox används vanligen för att korrigera olika typer av asymmetrier i ansiktet.
  • Fillers Stockholm – Injektionsbehandlingar är det bästa alternativet för dig som vill bli av med rynkor eller göra ansiktskonturering utan att det är permanent. Behandlingarna som görs idag med fillers är säkra och effektiva och ger snabba resultat. På Klinik Estetik erbjuds en rad olika behandlingar inom olika områden. De arbetar självklart enbart med erkända och välbeprövade produkter. Vilken metod eller behandling som passar dig är enklast att avgöra vid ett konsultationsbesök på kliniken. Där får erfarna läkare ge en bedömning kring vilken behandling som passar bäst.
  • Fettsugning Stockholm – En fettsugning med Smartlipo har under de senaste åren blivit ett av de vanligaste ingreppen. Till skillnad från traditionell fettsugning krävs ingen narkos eller ingrepp, vilket gör det mindre riskfyllt. Allt utförs istället under lokalbedövning där du är vaken under ingrepp men känner ingen smärta. Metoden verkar uppstramande på huden för ett snyggt resultat.